Kina kommer med världseliten!

Posted by on sep 25, 2018 in Blog | 0 comments

Kina kommer med världseliten!

Kina kommer med hela 32 spelare varav 17 män och 15 kvinnor. Det är inte bara okända namn från Kina som ställer upp i årets upplaga av SOC, bland annat kommer den dubbla världsmästaren och olympiske mästaren Ma Long (WR6) och till sitt sällskap har han med sig Fan Zhendong (WR1), Xu Xin (WR2) och Lin Gaoyuan (WR3). På damsidan vill inte Kina vara sämre och skickar även där en dubbel världsmästare och olympisk mästare Ding Ning (WR6), hon har fyra kinesiskor före sig på rankingen och alla kommer till årets tävling. Vi kommer således få se Zhu Yuling (WR1), Liu Shiwen (WR2), Chen Meng (WR3) och Wang Manyu (WR5).

 

Detta är en chans ni inte får missa, så boka era biljetter redan idag!

 


China will come with 32 players at the Swedish Open Championship 2018. Of this 32 players we have big names like the olympic champion Ma Long (WR6) and with him we have also the big stars Fan Zhendong (WR1), Xu Xin (WR2) and Lin Gaoyuan (WR3). In the women’s entry list we see that China will bring the women’s olympic champion Ding Ning (WR6) and the four players that are above her in the rankings: This will mean that Zhu Yuling (WR1), Liu Shiwen (WR2), Chen Meng (WR3) and Wang Manyu (WR5) will compete at the 2018 Swedish Open Championship.

This is a opportunity you don’t want to miss, so go and buy a ticket!