Ungdoms-OS medaljörer kommer till SOC!

Posted by on okt 15, 2018 in Blog | 0 comments

Ungdoms-OS medaljörer kommer till SOC!

Truls Möregårdhs överman och vinnare av Ungdoms-OS kommer till SOC 2018. Wang Chuqin med ett färskt guld kommer och utmanar världseliten för en ännu ärofylld titel. Utöver Wang Chuqin och Truls så kommer även Harimoto (2:a i Ungdoms-OS), Kanak Jha (delad trea) och Lin Yun-Ju (delad trea). Ta chansen att kolla när framtidens stjärnor möter världseliten!

Billjetter finner ni här.


Come and see when the best Youth olympic games players come to SOC. The winner Wang Chuqin is coming to try and get a world tour title. With him he has the nummer two and the number threes from YOG, that means that Harimoto, Kanak Jha and Lin Yun-Ju are here. Watch also the swedish superstar Truls Möregårdh play at home in sweden.

For buying a ticket you do it here