ÅRETS VINNARE ÄR KORADE

Posted by on Nov 18, 2019 in Uncategorized | 0 comments

ÅRETS VINNARE ÄR KORADE

SOC 2019 visade sig vara ett magiskt mästerskap. Vi fick se kvalspelande Wang Chuqin vinna turneringen på herrsidan och att enbart tappa två set på hela huvudturneringen och det mot Sveriges Kristian Karlsson. Wang Chuqin besegrade i finalen landsmannen Lin Gaoyuan med 4-0. På damsidan var det inga skrällar då första seedade Chen Meng vann tävlingen och slog fjolårsvinnaren Mima Ito med 4-3. Dubblarna dominerades av Kina där Fan Zhendong och Xu Xin vann på herrsidan och Ding Ning och Chen Meng vann på damsidan. Första gången mixdubbel spelades under SOC vann Kina även där och det vinnande paret var Xu Xin och Liu Shiwen.

2020 års SOC kommer vara den 50ende upplagan av tävlingen och spelas den 3 – 8 november så boka in det i kalendern!